Kommunals digitala medlemsutbildningar bygger på en serie om mer än 20 olika ämnen. Just nu finns fyra utbildningar, fyra nya på väg och planen är att fylla på mer.

Snabbt, roligt, enkelt och viktigt

Det ska vara lätt att snabbt få ut mer av ditt medlemskap. Därför ingår de digitala medlemsutbildningarna i ditt välkomstpaket.

De fyra första är öppna för alla. Vi bjuder gärna på kunskap! Tipsa gärna! Nästa steg är enbart för dig som medlem. Du når utbildningarna via Mina sidor.

På Kommunal Lär dig mer får du en första koll pa mycket som har med arbetslivet och facket att göra. Varje utbildning tar bara några minuter – men kan forändra ditt liv.

Sektionens lokala medlemsutbildning ger ännu mer

Du kan dessutom gå en medlemsutbildning hos din egen sektion! Då lär du dig ännu mer och får fler tips om hur du kan driva de frågor som engagerar just dig.

Anmäl dig nu!

Utbildningen är kostnadsfri, du har rätt att få ledigt från jobbet och kan få ersättning istället för lön. Gå gärna tillsammans med jobbarkompisar som också är med i Kommunal.

Kontakta din sektion för att anmäla dig

Kontakta oss

Kommunal har kontor över hela landet, Kommunal Direkt svarar på fackliga frågor och medlemscenter kan hjälpa dig med ditt medlemskap.

Ett nummer till hela Kommunal: 010-442 70 00